ویزای آلمان

passport-qprآلمان هم اکنون یکی از صنعتی ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا ، موتور اقتصادیِ حوزهٔ پولیِ یورو محسوب می‌شود. شهرهای بزرگ آلمان برلین، هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت می‌باشند.  جمهوری فدرال آلمان یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیان گذاران اتحادیه اروپا است.

ویزای آلمان

ویزای آلمان

clipart-passport-qprامروزه متقاضیان بسیاری در سرتاسر دنیا به جهت تغییر در شرایط و اوضاع و احوال زندگی خود مسیری را انتخاب می نمایند که به تعداد کشور های موجود متفاوت است. این افراد گاه با دیدگاه های متفاوتی و بعضا با اتکا به شنیده ها و دانسته های غیر معمول و غیر حقوقی خود اقدام به عمل مهاجرت می نمایند. برای دریافت ویزای دانشجویی، ویزای توریستی، ویزای تجاری و… از سفارت آلمان تهران لازم است که متقاضی دارای دلیل موجه برای درخواست ویزا باشد. داشتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آلمان، دعوت نامه تجاری و توریستی، گواهی پذیرش مقاله در کنفرانس و… می توانند از دلایل موجه برای درخواست ویزای آلمان باشد.

ویزای آلمان

ویزای آلمان

passport-clipart-cod_fsfe_passport_icon_vector_cliبا توجه به صدور ویزای شینگن توسط سفارت آلمان در تهران، داشتن دعوت نامه و پذیرش به تنهایی تضمینی برای صدور ویزا ایجاد نمی کند و سفارت آلمان در ایران برای صدور و یا عدم صدور ویزا اختیار تام دارد. مدارکی که برای درخواست ویزای دانشجویی از سفارت آلمان باید ارائه داد ، را در بخش های زیر توشیح داده ایم که با توجه به نوع ویزای درخاستیان مدارکتان را تهیه کنید.

ویزای آلمان

ویزای آلمان

سفارت خانه ایران در برلین

سفارت خانه : ایران
نام شهر : برلین
تلفن : 004930-843530
آدرس : Podbielskiallee 67, 14195 Berlin
جزئیات : روزها و ساعات كاري سفارت دوشنبه تا جمعه، 8:15 لغايت 16:15 به جز ايام تعطيل

 در ادامه جزییات انواع ویزاهای آلمان و مراحل اخذ آنها را خواهید دید.

شرایط مهاجرت به آلمان

شرایط مهاجرت به آلمان برای اخذ ویزای سرمایه گزاری در کشور آلمان شما باید بیزینس پلن یا طرح توجیه اقتصادی بنویسید که در آن شغل مورد نظر خود را مشخص کنید وهمچنین تعداد نیروی انسانی که باید مشغول بکار باشند و میزان تقریبی در آمد ماهانه و میزان مالیات پرداختی به دولت را تعیین کنید. یکی از مهمترین شرایط  اقدام ... ادامه مطلب »

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان مدت زمان لازم برای فراهم آوردن مقدمات، حدود ۱ سال می باشد لذا درخواست پذیرش خود را به موقع ارایه نمایید. پس از اخذ پذیرش، شما می توانید در مدرسة عالی مورد نظر خود ثبت نام نموده و درخواست ویزای دانشجویی نمایید. کلیه کارنامه ها (مدرسه و دانشگاه) می بایست بدین منظور به زبان آلمانی و یا ... ادامه مطلب »

مراحل اخذ ویزای توریستی آلمان

مراحل اخذ ویزای توریستی آلمان برای تقاضای ویزای آلمان (روادید کشورهای شنگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای روادید، از طریق وبسایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت ... ادامه مطلب »