اروپا

ایرانیان به 25 کشور جهان بدون داشتن ویزا و تنها با گذرنامه ایرانی می توانند بروند ولی برای ورود به 17 کشور از راه زمینی یا هوایی باید برای اخذ روادید اقدام کرد. ایتالیا کشوری است که سالانه افراد زیادی برای گرفتن ویزا اقدام می کنند. اگر می خواهید با تور اروپا ، تور ایتالیا ، ادامه تحصیل و … به این کشور سفر کنید ، راه های اخذ ویزای ایتالیا توضیح داده شده است.

tickویزای عادي : افرادي كه داراي ويزاي شنگن هستند ، مي توانند بدون گرفتن ويزا از سفارت ايتاليا ، وارد اين كشور شوند.

1- ويزا مي بايست از كنسولگري يكي از كشورهاي ذيل صادر شده باشد : آلمان فرانسه بلژيكاسپانيا – پرتغال – هلند – لوكزامبورگ ، ويزا بايد داراي جمله – معتبر براي كشورهاي شنگن – را باشد.

2- ويزا بايد از نظر مدت زمان معتبر باشد.

به طور كلي سه نوع ويزا داريم:

  • رواديد عادي شنگن ، اعتبار 90 روز اقامت ، براي يك يا چند بار ورود ، ظرف شش ماه ، دارنده اين نوع رواديد مجاز به ورود به كليه كشورهاي عضو شنگن است.
  • رواديد شنگن با محدوديت ارضي با اعتبار حداكثر 90 روز اقامت ، براي يك يا چند بار ورورد به كشورهاي قيد شده در ويزا است.
  • رواديد ملي – بدون محدوديت زماني حداكثر 90 روز اقامت دارنده اين نوع رواديد مجاز است فقط به كشوري كه برايش ويزا صادر شده وارد شود.


توجه : كليه مراجعين هنگام درخواست رواديد ، نوع ويزاي درخواستي را دقيقا قيد نمايند، فرم ويزا را خوانا و بدون خط خوردگي پر نمايند. رواديد شنگن بايد از كشوري كه مقصد اصلي مسافر است صادر شود.

توجه : فقط افرادي كه داراي دعوتنامه از شركتها ، موسسات دولتي و خصوصي يا اشخاص حقيقي مقيم ايتاليا مي باشند مي توانند ، جهت اخذ ويزاي شنگن به اين كنسولگري مراجعه نمايند . جهت مصاحبه مي توانيد هر روز به جز جمعه و شنبه – از ساعت 8.30 الي 11 به سفارت مراجعه نماييد ، براي هر گذرنامه وقت مصاحبه جداگانه اي داده مي شود.

tick  ویزای تحصيلي ایتالیا : ثبت نام خارجي ها در دانشگاه هاي ايتاليا براساس بخشنامه وزارت امور خارجه ايتاليا انجام مي شود. اين بخشنامه هر ساله در فصل بهار به سفارتخانه هاي ايتاليا ابلاغ مي گردد.

شرط ورود به دانشگاه هاي ايتاليا : قبولي در آزمون زبان ايتاليايي كه سفارت برگزار مي كند . آزمون داراي دو بخش شفاهي و كتبي است . فقط قبول شدگاندر بخش كتبي مي توانند در مصاحبه شركت نمايند . جهت شركت در آزمون دارابودن ديپلم متوسطه نظام قديم و با گواهي دال برپايان دوره پيش دانشگاهي الزامي است.

صدور رواديد دانشجويي منوط به اخذ پذيرش از دانشگاه مورد نظر و ارايه ضمانت نامه مالي از طرف متقاضي است . افرادي كه مراحل مذكور را با موفقيت طي نموده اند ، بين ماههاي اگوست و سپتامبر رواديدشان صادر مي گردد . صدور اين رواديد به متقاضي امكان مي دهد كه در امتحان ورودي دانشگاه مورد نظر شركت نموده و پس از قبولي در امتحانات ، در آن دانشگاه ثبت نام نمايد . جهت اطلاعات تكميلي ، براي ثبت نام در كلاسهاي زبان ايتاليايي كه در سفارت ايتاليا برگزار مي شود ، مي توانيد با سفارت تماس بگيريد .

tick  ویزای بازرگاني ایتالیا :  فرم رواديد تكميل شده ، يك قطعه عكس ، گذرنامه ، شناسنامه ، در صورت تاهل گذرنامه و شناسنامه همسر ، فتوكپي صفحات اول گذرنامه ، نامه درخواست صدور رواديد كه در آن موقعيت شغلي متقاضي ذكر شده باشد.
اعضاي هئيت مديره و متقاضيان شركت : كپي و اصل مدارك رسمي دال بر فعاليت متقاضي در ايران . يا معرفي نامه از طرف مدير شركت كه در آن موقعيت شغلي نامبرده و دلايل سفر او ذكر شده باشد ، كپي و اصل مدارك دال بر روابط تجاري بين شركت ايراني و شركت ايتاليايي دعوت كننده ، پرداخت بيمه مسافري.

tick  ویزای ترانزيت ایتالیا :  2 قطعه عكس ، فرم سفارت ، فتوكپي بليت تائيد شده ، ترجمه ( به ايتاليايي ) و فتوكپي اجازه خروج و مدارك ارزي دال بر دارا بودن ميزان ارز لازم و كافي براي تمام مدت اقامت در ايتاليا ، گذرنامه با 2 ماه اعتبار ، فرم رواديد پر شده به زبان ايتاليايي با تاريخ ، امضا و شماره تلفن .

تذكر : داشتن رواديد تردد فرودگاهي براي ايتاليا الزامي است و افرادي كه قصد عبور از يكي از فرودگاههاي ايتاليا را دارند ، حتي براي توقف چند ساعته ، بايد قبلا رواديد تردد را از كنسولگري ايتاليا كسب كرده باشند.

افرادی که دارای اجازه اقامت معتبر ، صادره از یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا (U.E) و يا فضاي اقتصادي اروپا (S.E.E) هستند و نيز دارندگان اجازه اقامت ايالات متحده آمريكا و كشور كانادا از قانون فوق مستثني هستند.

آدرس سفارت ایتالیا : تهران ، خيابان حافظ، خيابان نوفل لو شاتو، پلاک 81
تلفن : 66726955 – 66726956 – 66726957 (021)
فکس : 66726961 (021)
روز و ساعات کاري : يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 تا 12

×